Over StroomQ

Bij StroomQ kun je terecht bij Carien Karsten als je hulp zoekt voor werkstress, overbelasting, en burn-outproblemen, en voor angst-, trauma-en paniekklachten. Gerard Smit kan je helpen om je ideeën om te zetten in tekst en beeld. Beiden geven zowel individuele coaching als trainingen voor groepen.

Carien heeft veel ervaring als psychotherapeut en coach en is de auteur van een tiental boeken over psychologische onderwerpen waaronder de bestsellers Omgaan met burn-out en Uit je burnout.  

Gerard is filosoof, gaf 25 jaar les aan de School voor Journalistiek. Hij ondersteunt organisaties bij het visualiseren van hun onderzoeksgegevens. Met collega’s won hij een prijs voor het onderzoek Every Picture Tells a Story. Hij publiceert in internationale vaktijdschriften over zijn onderzoek naar de effectiviteit en waardering van informatievisualisaties.

Carien en Gerard hebben samen boeken geschreven over geluk, apartheid in Zuid-Afrika, en de voor- en nadelen van een sabbatical en geven ook gezamenlijk trainingen zoals over het stoppen met piekeren en over geluk.